Прикордонники неподалік о. Зміїний допомогли врятувати людей на яхті

НАЗАД
23 серпня 2016 11:31

Учора капітан яхти, яка прямувала з Болгарії до України, по радіозв’язку повідомив прикордонників на о. Зміїний про ускладнення руху через поломку щогли, а невдовзі запросив допомогу. На борту судна під українським прапором перебувало 9 громадяни України,

Учора капітан яхти, яка прямувала з Болгарії до України, по радіозв’язку повідомив прикордонників на о. Зміїний про ускладнення руху через поломку щогли, а невдовзі запросив допомогу. На борту судна під українським прапором перебувало 9 громадяни України, з яких 3 дітей.

Прикордонники Ізмаїльського загону відразу цю інформацію передали представникам рятувального центру, які на допомогу відправили пошуково-рятувальний катер. Невдовзі з яхти рятувальники зняли 4 дорослих осіб та 3 дітей.

Врятованих доставили до Вилкового, де даних громадян оформили на  прихід в Україну. Сама ж яхта з 2 членами екіпажу в даний час знаходиться неподалік острова та після проведення необхідних ремонтних робіт відправиться за маршрутом слідування. З екіпажем яхти прикордонники підтримують постійний радіозв’язок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси